fbpx
info@marketingcompany.dk     Phone: +4527151181

Komplet digital markedsføring

SEO, SEM, Annoncering & Content
11

Komplet digital markedsføring

MCT sundhed er en dansk virksomhed. De laver 100% ren MCT-kokosolie. Vores mål var simpelt – få mere trafik og salg. Salgsstrategien blev defineret som “push”. Vi valgte at gå med strategien om at være meget fokuserede på fordelene ved at indtage MCT-olien. Derudover har vi lavet kundeinterviews med personer, som har fået positive resultater af at indtage MCT-olien.

Vi opbyggede deres hjemmeside fra bunden, og valgte et simpelt- men effektivt udtryk. Vi laver alt content i form af billeder- og videoer. Alt annoncering bliver opdateret med nyt content hver måned.

ClientMCT SUNDHED
Project DateAugust 2021

Skal man bruge penge på Tiktok annoncering?

Det er her de unge er. Hvis din målgruppe er på TikTok, kan virksomheder sagtens få noget ud af deres tilstedeværelse på mediet. Men TikTok er meget anderledes end andre sociale medier, og det kræver en helt anden indsats for at være med. På Facebook og Instagram handler det “bare” om billeder, videoer og tekst, der kan bruges på begge medier og kræver en ganske almindelig redigering. På TikTok er formatet meget kortere, der bruges aktivt lyd i videoerne, og redigeringen har en helt anden betydning end på andre sociale medier. Det kræver, at man følger med på de globale trends, og tapper ind i dem!

11
11

Impornerende resultater

11

4.00% CTR

11

48% mindre CPA

11

10-30x ROAS

Ja, kald os bare nørder!

Vi er et hold af eksperter

Vi håndterer markedsføring for BTC-virksomheder på Facebook og Instagram. Vi hjælper din virksomhed, når det kommer til content, SEO, adwords, annoncering og kommunikation.

Vi har eksperter indenfor hver område. Der er altså også noget ved, at ens marketing-bureau kommer fra Nordens Paris- Aalborg!