fbpx
info@marketingcompany.dk     Phone: +4527151181

Eksperter i digital markedsføring

SEO l Facebook annoncering l Content l Adwords

Marketing Aalborg

Vi skaber mere salg- og mere trafik.

Vi er et marketingbureau med hovedkontor i Aalborg. Vi er specialiseret i digital markedsføring i form af content, paid socials, SEO og Adwords. Digital markedsføring handler om online synlighed, positionering og udtryk. Content er dit fundament. Det er her du møder dine kunder, og får potentielle leads/salg. Content er billeder, videoer og copywriting. Ordsproget “content is king” er i den grad sandt. Content er det som giver dig organisk trafik på Google, Facebook, Instagram, Youtube osv.

Facebook- og Instagram annoncering– og Google adwords er markedets bedste konverteringsmuligheder, når det kommer til salg af dit produkt/ydelse.

Vi er specialiseret i:

 
  • Content
  • Facebook annoncering
  • SEO
  • Google adwords
  • Web design
  • Rådgivning
11
11
Vi er et hold af dedikeret marketingsfolk

Vi leverer en komplet digital tilstedeværelse

Vores historie

Marketingcompany er et digitalt markedsføringsbureau fra Aalborg. Vi stræber efter at have et tæt forhold til vores kunder. Vi kommer nemt til at tage ejerskab, og vil hele tiden sørger for at de virksomheder performer optimalt. Kort sagt vi er drevet af resultater- og sunde relationer! Vi går rigtig meget op i at passe på vores klode. Derfor planter vi 100 træer hver eneste måned for hver virksomhed vi har som kunde. Vi planter over +1000 træer hver måned.

Vores vision

Visionen er at hjælpe virksomheder med at skalere deres forretning med digital markedsføring. Vores vision er at blive de førende indenfor, at fortælle virksomheders budskaber på en måde som taler til forbrugernes følelser. En del af visionen er også at være Europas grønneste marketing bureau.
11
Marketingcompany

Vi stræber efter at have et tæt forhold til vores kunder. Vi kommer nemt til at tage ejerskab, og vil hele tiden sørger for at de virksomheder performer optimalt.

Lad os komme i gang!

Få en GRATIS SEO analyse

Vi tilbyder altid vores nye kunder en gratis SEO-analyse.
Vi performer altid mere end vi lover!

11