fbpx
info@marketingcompany.dk     Phone: +4527151181

Karriere

Med en passion for digital markedsføring

En karriere hos Marketingcompany

Er du engageret i digital markedsføring? Er du skarp til at tage billeder? Eller kan du se ting som andre ikke kan? Hos Marketingcompany har vi vokseværk, og vi ønsker derfor at udvide vores fantastiske hold. Du behøver ikke nødvendigvis at have en uddannelse- eller være fotograf. Det eneste vi kræver er en nysgerrighed til at lære- og en passion for digital markedsføring. Resten klarer vi!

Vi har base i Aalborg, men vi arbejder med virksomheder i hele Danmark. Det er opgaver som indbefatter alt fra SEO optimering, Google Ads, Paid Socials, Some Marketing, sparring og content.

Partner hos Marketingcompany, tlf. 27151181

Vi er et hold af eksperter

Vi har dygtige personer på hvert fagområde, som hver dag performer for vores portefølje af virksomheder. Vi tager nemt ejerskab for de virksomheder vi arbejder med. Vi behandler dem, som var det vores egne. Om det er Facebook annoncering, SEO-optimering eller Google ads, så ved vores kunder, at vi sørger for at positionere dem optimalt.

Vi prioritere at arbejde med bæredygtige virksomheder, da det giver mening for vores hold af marketingseksperter. Miljøet er en fælles passion på vores kontor.

Nu ønsker vi flere personer, som ønsker at arbejde med markedsføring. Som vi har nævnt før, så er det ikke en absolut nødvendighed, at have en masse erfaring- men det er naturligvis en fordel- og ens erfaring vil også afspejle den grundløn, som vi tilbyder hos Marketingcompany. Opbyg din karriere hos os!

Vi lader vores kunder tale

Vi i Marketingcompany er stolte af at have hjulpet virksomheder med at fortælle deres historie online. Vi er naturligvis datadrevet- og resultatorienteret, men der kommer ingen gode resultater uden en god historie. Vi prioritere at hjælpe bæredygtige virksomheder, og siger kun ja til en aftale, hvis vi virkelig mener, at vi kan gøre en forskel.

Vi er specialiseret i Paid Socials, content, SEO-optimering, Google Ads- og Some-management. Vi arbejder benhårdt, for at give vores kunder de absolut bedste resultater.

Kontakt os i dag

Så kontakter vi dig indenfor 24 timer